Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
01.03.2020
Termobox nebo Termoport
V prvé řadě k čemu slouží?Pokud to víte tak prosím přeskočte tento odstavec.Slouží jako termoizolační nádoba, do které vložíte jídlo. Prosím ne přímo!... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Brusiče nožů
  3. Brusič nožů CC-1520

Brusič nožů CC-1520

Bruska nožů Chef´sChoice 1520 má své označení podle úhlu broušení nožů.Dokáže brousit nože pod úhlem 20° nebo 15°. Důležité je říci, že brusku může... celý popis
Dostupnost
Na cestě k nám
Cena před slevou
6 038 Kč
5 500 Kč
4 545 Kč
bez DPH
Číslo produktu:CC-1520
EAN kód:87877015207
Výrobce:Chef´sChoice
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Bruska nožů Chef´sChoice 1520 má své označení podle úhlu broušení nožů.
Dokáže brousit nože pod úhlem 20° nebo 15°.

Důležité je říci, že brusku může používat skutečně každý. Je určena jak pro běžné uživatele tak pro profesionály. Díky vodícím lištám, které nám pomáhají udržet optimální úhel broušení nemusíme mít strach z neúspěchu. Zkrátka stačí vždy opřít nůž o vodící lištu po straně a jemně táhnout k sobě. Nemusíte mít strach, že budete na brusný kotouč moc tlačit, protože je opatřený pružinou, která eliminuje přílišný tlak a zaručí ideální sklon.

Bruska nožů Chef´sChoice 1520 patří mezi unizverzální elektrické modely. Díky úhlům 15° a 20° stupňům broušení.

Opět zdůrazníme, že k broušení Vašich nožů, budou použity diamantové kotouče. Jak jistě víte diamant je nejtvrdší materiál známý na naší planetě.
Diamanty pro brusky nožů Chef´sChoice jsou samozřejmě vyrobené průmyslově. Chef´sChoice má tyto disky patentované.

Tři pozice pro broušení

I. stupeň, který vytváří ostří. Používejme pouze pokud je nůž skutečně tupý. Je určený pro nože s 15° úhlem.
II. stupeň, který vytváří ostří. Používejme pouze pokud se nůž skutečně tupý. Je určený pro nože s 20° úhlem.
III. stupeň – opět elektricky otáčené kotouče – tentokrát leštící, jedná se o jemný kotouč (nediamantový), který dotváří ostří a vytváří velmi jemné mikrouzoubky. Leštící kotouč zjemní mikrozoubky z přechozích stupňů.

              

Je důležité si uvědomit, že na mikroskopické úrovni jsou všechny nože pilky, čím jemnější zoubky (zjemňujeme stupeň 3) tím ostřejší. Nicméně čím jemnější tím náchylnější na ztupení.

Důležité upozornění na stupni číslo 3 brousíme i vlnité nože.

 

  
Ke stažení
Rychlé kontakty
Logo
Kokaja.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz