Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
01.03.2020
Termobox nebo Termoport
V prvé řadě k čemu slouží?Pokud to víte tak prosím přeskočte tento odstavec.Slouží jako termoizolační nádoba, do které vložíte jídlo. Prosím ne přímo!... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Pánve
  3. Pánve ocelové
  4. De Buyer, Pánev ocelová Carbone Plus 24 cm 5110.24

De Buyer, Pánev ocelová Carbone Plus 24 cm 5110.24

Profesionální ocelová pánev de Buyer

Ocelové pánve značky De Buyer jsou jedny z nejoblíbenějších pánví nejenom v oblasti profesionální gastronomie, ale našly si cestu také v domácí sféře ... celý popis
Dostupnost
Skladem > 5 
Běžná cena
630 Kč
Nejsme plátci DPH
567 Kč
Číslo produktu:D-5110-24
EAN kód:3011245110246
Výrobce:deBuyer
Hlídat cenu / dostupnost
  • Kompletní specifikace
  • De Buyer, Pánev ocelová Carbone Plus 24 cm 5110.24
    De Buyer, Pánev ocelová Carbone Plus 24 cm 5110.24
    Skladem > 5 
    567 Kč
Kompletní specifikace

Ocelové pánve značky De Buyer jsou jedny z nejoblíbenějších pánví nejenom v oblasti profesionální gastronomie, ale našly si cestu také v domácí sféře vaření. Oblíbenými se staly pro jejich nenahraditelné vlastnosti, kterými jsou odolnost, možnost vaření a pečení s vlastností nepřilnavého povrchu, otočení masa nebo například promíchání zeleniny kovovými předměty bez možnosti zničení povrchu, zapékání v troubě s variací použití na všech typech hořáků včetně indukce.

Kód produktu: D-5110-24
Průměr pánve: 24cm
Vnitřní průměr pánve: 17cm
Délka pánve včetně rukojeti: 44cm
Výška pánve: 3,9cm
Váha pánve: 1,31kg
Síla materiálu pánve: 2,5mm
Typy hořáků: indukce, plyn, elektrika, sklokeramika
Mytí v myčce na nádobí: NE

Ocelové pánve Carbone Plus:
- špičková kvalita, profesionální pánev z pevné oceli.
- vhodné pro všechny varné desky včetně indukce.
- velikost pánve vybírejte dle velikosti hořáku. Velký hořák = velký průměr pánve.
- ideální pro velmi vysoké teploty při grilování nebo pečení. Časté používání pánve zajišťuje povrchu nepřilnavost Non-Stick. S pánví Carbone Plus je dokonalé grilování hovězích steaků, vepřového i kuřecíhomasa, ryb např. tuňáků, také při přípravě vajec, lívanců, palačinek apod. (nahrazuje grilovací desky plynové i elektrické).
- tloušťka materiálu od 2,5mm do 3 mm v závislosti na velikosti pánve.
- pánevCarbone Plus zajišťuje dokonalé rozložení tepla. - Tento velmi výrazný tvar, bez ostrých úhlů, umožňuje snadné vyjmutí pokrmu z pánve na talíř. Tvar pánve s vyššími okraji také zabrání vypadávání pokrmu například při prohazování zeleniny.
- specifická rukojeť umožňuje lepší umístění palce při držení pánve, tím se pánev stává pohodlná při vaření
- délka rukojeti závisí na velikosti průměru pánve. Čím větší průměr pánve tím delší rukojeť, která se opírá o předloktí a umožňuje dokonalé držení pánve.
- rukojeti jsou pevně připevněny nýty.
- pánev neumísťujte do myčky na nádobí
- po umytí je nutné pánev potřít tukem



Vypálení pánve, jak na to?
Pánev opláchněte pod teplou vodou a otřete do sucha. Na pánev nalejte cca 1cm oleje, postupně nechte zahřát cca 5 minut, olej se začne vařit a v době, kdy z oleje bude stoupat kouř je pánev vypálená. Olej vylejte, pánev nechte vychladnout a otřete utěrkou.



Je pánev vhodná na pečení v troubě nebo v konvektomatu?
Všechny pánve z oceli mohou být použity v troubě nebo konvektomatu. Pánve vybavené železnou rukojetí potaženou epoxidem však mohou být v troubě nebo v konvektomatu pouze 10 minut při maximálně teplotě 200 ° C, v případě vyšší teploty může vzniknout poškození epoxidové vrstvy na rukojeti. Pro delší vaření v troubě doporučujeme použít pánev s nerezovou nebo hliníkovou rukojetí.

Co mohu vařit v pánvi?
Ocelové pánve Carbone Plus dokonale rozloží teplo a také rychle dosahuje vysokých teplot. To je důvod, proč jsou ocelové pánve ideální pro grilování a pečení (vaření masa, ryb, brambor, palačinky, omelety ...).


 


Objevila se vám rez na pánvi?
Pokud se na pánvi objeví rez, není to žádnou vadou a nehrozí vám žádné zdravotní potíže. Rez mechanicky odstraňte např. houbičkou nebo drátěnkou, následně pánev vypalte stejně jako před prvním použitím. Ocelová pánev je z přírodního materiálu, ionty uvolňované z ocelových pánví jsou zdraví prospěšné.


 


                   

Zboží zařazeno v kategoriích
Rychlé kontakty
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz