Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
01.03.2020
Termobox nebo Termoport
V prvé řadě k čemu slouží?Pokud to víte tak prosím přeskočte tento odstavec.Slouží jako termoizolační nádoba, do které vložíte jídlo. Prosím ne přímo!... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Brusiče nožů
  3. Chef´s Choice Brusič nožů | CC-130

Chef´s Choice Brusič nožů | CC-130

  • Akce
  • TOP produkt

Chef's Choice, Elektrický brousek na nože CC-130 Barva: bílá

Důležité je říci, že brusku může používat skutečně každý. Je určitě pro běžné uživatele. Díky vodícím lištám, které nám pomáhají udržet optimální úhel... celý popis
Dostupnost
Na cestě k nám
Cena před slevou
4 818 Kč
3 580 Kč
2 959 Kč
bez DPH
Číslo produktu:CC-130
EAN kód:87877093991
Výrobce:Chef´sChoice
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Důležité je říci, že brusku může používat skutečně každý. Je určitě pro běžné uživatele. Díky vodícím lištám, které nám pomáhají udržet optimální úhel broušení nemusíme mít strach z neúspěchu. Zkrátka stačí vždy opřít nůž o vodící lištu po straně a jemně táhnout k sobě. Nemusíte mít strach, že budete na brusný kotouč moc tlačit, protože je opatřený pružinou, tato eliminuje přílišný tlak a zaručí ideální

Bruska nožů Chef´sChoice 130 patří mezi základní elektrické modely.

Opět zdůrazníme, že k broušení Vašich nožů, budou použity diamantové kotouče. Jak jistě víte diamant je nejtvrdší materiál známý na naší planetě.
Diamant je samozřejmě vyrobený průmyslově. Chef´sChoice má tyto disky patentované.

Tři pozice pro broušení

I. stupeň, který vytváří ostří. Používejme pouze pokud je nůž skutečně tupý.
II. stupeň můžeme nazvat ocílkou. Nejedná se o otočené disky, ale o ocílku. Takzvané obtahování ocílkou není broušení, je to vytváření mikrozoubků na ostří.
III. stupeň – opět elektricky otáčené kotouče – tentokrát leštícího, jedná se o jemný kotouč (nediamantový), který dotváří ostří a vytváří velmi jemné mikrouzoubky. Leštící kotouč zjemní mikrozoubky z přechozích stupňů.

Je důležité si uvědomit, že na mikroskopické úrovni jsou všechny nože pilky, čím jemnější zoubky (zjemňujeme stupeň 3) tím ostřejší. Nicméně čím jemnější tím náchylnější na ztupení.

Důležité upozornění na stupni číslo 3 brousíme i vlnité nože.

Ke stažení
Rychlé kontakty
Logo
Kokaja.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz